Sport

Pelici: “Am tremurat pe final, dar victoria e meritată”

Alex Pelici le-a cerut scuze băieţilor din galerie pentru că nu au fost salutaţi la Caransebeş

Tehnicianul Alex Pelici a reuşit primul succes din acest sezon competiţional, 3-2 cu Metalul Reşiţa. În această săptămână, tehnicianul timişorean are alte trei “meciuri” importante: în Cupa României cu Gaz Metan Mediaş, sâmbătă în campionat la Oradea, iar joi, Alex aşteaptă naşterea unui băieţel.
“Vreau să îmi felicit elevii pentru efortul depus şi pentru ambiţia de care au dat dovadă. Am plecat de la 0-1, în urma unei faze fixe, venită după o greşeală de-a noastră. Mă bucur foarte tare că am reuşit să revenim pentru că am avut 3-1 şi apoi puteam face 4, 5 şi chiar 6 la 1... am avut nenumărate ocazii. Nu cred că exagerez cu nimic. Victoria a fost una meritată având în vedere că am avut situaţii de singur cu portarul, situaţii de trei contra doi sau doi contra unu. Cu un pic mai multă claritate şi inteligenţă în faza de finalizare, putea să fie un scor care să ne scutească pe final. Am ajuns să strângem din dinţi pe final de meci la fiecare minge centrată spre careul nostru. Ei nu au mai avut nimic de pierdut, şi-au lăsat patru, cinci jucători de atac şi noi puteam să-i prindem să mai înscriem, dar puteam să şi primim gol la orice minge recuperată de ei. A fost un final tensionat, de care nu vreau să mai am parte”.

“Îl vreau în lot pe Samson”

“Aştept mai mult de la Luduşan, care are mai multă experienţă şi de la care vreau decizii mai bune şi mai rapide. Mă bucur pentru debuturile lui Andrei Marin şi Radu Georgescu. A debutat şi Bratu la Caransebeş şi vor urma şi altele. Eu îl doresc pe Samson în lot, e unul dintre fotbaliştii care îmi arată la antrenamente cât de mult vrea să joace fotbal. Depinde de conducere, nu de mine. Dacă se va pune problema să vină el şi să plece altcineva atunci nu, nu ar fi corect faţă de jucătorii care au muncit în cantonamente”, a declarat Pelici.


“Scuze pentru băieţii de la galerie”

“Vreau să le mulţumesc oamenilor care au venit să ne încurajeze azi. Vreau, de asemenea, să le cer scuze băieţilor de la galerie, în numele meu şi al echipei, pentru comportamentul lipsit de fair-play faţă de ei la finalul meciului de la Caransebeş. Din cauza supărării mari, după cele 90 de minute nu am avut atât bun simţ să mergem şi să-i salutăm. Au făcut mulţi kilometri pentru a ne încuraja şi noi i-am dezamăgit. Sper să le treacă supărarea şi să-i recompensăm cu victorii şi multe puncte”.

“Pentru mine, va urma o săptămână specială”

“Trebuie să mă gândesc şi la familie. Aşteptăm un copilaş care e pe cale să vină, copil pentru care trebuie să fiu sănătos, nu cu tensiunea la maxim. Asta e meseria, însă. Pentru mine, va urma o săptămână specială. Marţi avem meciul de Cupă cu Gaz Metan, joi soţia mea va naşte, sâmbătă avem meci la Oradea. Sper să fie o săptămână fericită. Mihai Alexandru îl va chema pe băieţel”, a mai spus Alex Pelici.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...