Special

Mircia Gutău, alături de veteranii cu dizabilităţi din Râmnic

Primarul Râmnicului, onorat cu placheta de recunoştinţă de către preşedintele AMVVD, Marius Apostol, pentru sprijinul constant acordat veteranilor

Într-o zi încărcată de semnificaţie, Marius Apostol, preşedintele Asociaţiei Militarilor Veterani şi Veteranilor cu Dizabilităţi “Sfântul Mare Mucenic Dimitrie-Izvorazorul de Mir”, alături de consiliul director, a vizitat Municipiul Râmnicu Vâlcea. Această vizită a subliniat nu doar angajamentul asociaţiei faţă de veteranii din teatrele de operaţiuni, ci şi sprijinul constant oferit de primarul Mircia Gutău.

Această colaborare între AMVVD şi administraţia locală, reprezentată exemplar de primarul Gutău, demonstrează un parteneriat puternic în vederea îmbunătăţirii calităţii vieţii veteranilor. În cadrul întâlnirii, preşedintele Apostol a prezentat realizările recente şi legislaţia promovată pentru a sprijini veteranii şi familiile acestora, punctând că aceste iniţiative au fost întotdeauna susţinute de primarul din Râmnicu Vâlcea.

Un moment special al vizitei a fost acordarea plachetei de onoare, în semn de recunoaştere a contribuţiei personale a primarului Mircia Gutău la sprijinirea cauzei veteranilor. Acest gest simbolic a fost pus în valoare de prezenţa şi cuvintele de încurajare ale primarului Râmnicului, care a reiterat angajamentul său neclintit faţă de comunitatea veteranilor.

”Am fost profund onorat să primesc placheta de onoare din partea domnului preşedinte Marius Apostol pentru contribuţia mea la sprijinirea AMVVD şi a veteranilor din teatrele de operaţiuni”, a precizat Mircia Gutău, primarul Municipiului Râmnicu Vâlcea.

Primarul Gutău a subliniat în discursul său importanţa recunoaşterii sacrificiilor veteranilor şi a asigurat că municipiul Râmnicu Vâlcea va continua să fie un pilon de sprijin pentru aceştia. „Prezenţa noastră aici astăzi demonstrează unitatea şi respectul pe care le avem faţă de cei care şi-au dedicat vieţile apărării ţării”, a afirmat primarul.

Prin această vizită, legăturile între Asociaţia Militarilor Veterani şi administraţia locală au fost nu doar reînnoite, ci şi întărite, arătând că sprijinul pentru veteranii noştri este o prioritate comună care transcende cadrele organizatorice. Acesta a fost un pas important în direcţia unei colaborări fructuoase, menită să aducă îmbunătăţiri semnificative în vieţile celor care au servit naţiunea noastră.


 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...