Sport

Superconcurs de schi la Vidra, organizat de CS Vâlcea 1924 în parteneriat cu Fischer!

CS Vâlcea 1924: Ne aşteaptă un an extraordinar pentru sport în judeţul Vâlcea

În inima României, judeţul Vâlcea se pregăteşte să fie gazda unor momente de neuitat în lumea sportului. Anul acesta marchează o bornă impresionantă în istoria sportivă locală, celebrând 100 de ani de la înfiinţarea primei echipe sportive din Râmnicu Vâlcea, Societatea Sportivă Vâlceană. Dar istoria sporturilor în această zonă merge şi mai adânc în timp, în special când vorbim despre sporturile de iarnă.

Pârtia de bob de pe Capela şi figura emblematică a lui Iorgu Arsenie sunt repere culturale şi sportive ce amintesc de zorii sporturilor de iarnă în regiune. Legătura profundă a judeţului Vâlcea cu sporturile de iarnă este reconfirmată şi de succesul atleţilor locali pe scena balcanică şi europeană, în special în patinaj artistic, cu Lacul Zăvoi servind drept bază de antrenament pentru campioni.

În spiritul acestei tradiţii bogate, anul sportiv este deschis de un eveniment major - un superconcurs de schi - organizat în colaborare cu partenerii de la Fisher, marcând începutul unei serii de evenimente ce promit să aducă spectacol şi emoţie în inimile iubitorilor de sport.

Consiliul Judeţean Vâlcea îşi reînnoieşte angajamentul de a sprijini sportul în toate formele sale, recunoscându-i potenţialul de a aduce beneficii substanţiale nu doar pentru atleţi şi spectatori, dar şi pentru turismul local. Iniţiativele de acest fel sunt esenţiale pentru promovarea sportului şi a modului activ de viaţă, contribuind în acelaşi timp la dezvoltarea economică şi culturală a regiunii.

Aceste evenimente nu sunt doar o ocazie de a celebra realizările trecute, ci şi un prilej de a privi spre viitor, inspirând următoarea generaţie de sportivi vâlceni să aspire la excelenţă. Eforturile Consiliului Judeţean Vâlcea de a crea o comunitate vibrantă şi activă în jurul valorilor sportive sunt mai relevante ca oricând, deschizând calea spre un viitor în care sportul continuă să fie o sursă de mândrie şi inspiraţie pentru toţi locuitorii judeţului.

“Ne aşteaptă, aşadar, un an plin de emoţie şi realizări sportive, în care comunitatea vâlceană va fi martora unor momente memorabile. Vă aşteptăm cu drag să fiţi parte din această călătorie excepţională, să sărbătorim împreună spiritul sportiv şi să onorăm istoria bogată a sportului în judeţul Vâlcea”, precizează reprezentanţii CS Vâlcea 1924.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...