Ultima Oră

Vâlcean căutat pentru tâlhărie în Olanda, identificat de poliţişti

Procurorii au dispus reţinerea acestuia pentru 24 de ore, pentru prezentarea la Curtea de Apel Piteşti în vederea extrădării în Olanda

Miercuri, 6 mai, poliţiştii din cadrul Compartimentului Urmăriri din cadrul SIC Vâlcea l-au identificat pe Ilie V., de 32 ani, cu domiciliul în comuna Păuşeşti Măglaşi, urmărit internaţional de autorităţile judiciare din Olanda, în baza unui mandat european de arestare.
Mandantul european de arestare a fost emis pe numele lui pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie pe teritoriul Olandei. Bărbatul a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Piteşti, care a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore, pentru prezentarea la Curtea de Apel Piteşti în vederea extrădării către Olanda.
Pentru depistarea acestuia, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.
Bărbatul a fost reţinut şi încarcerat la Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş pentru finalizarea procedurii de extrădare.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...