Eveniment

APAVIL S.A.: Anunţ întrerupere furnizare apă potabilă

În vederea executării lucrărilor de conectare a branşamentului din PEHD D110mm de pe strada Posada nr. 33, cu conducta din PEHD D110mm, în data de 30.04.2024, între orele 1000 – 1500, se va întrerupe furnizarea apei potabile la consumatorii existenţi în Râmnicu Vâlcea, pe strada Posada (de la clădirea VEL PITAR până la imobilul cu nr. 15, SGA, RAJDP, COZIA FOREST, FORCONCID şi imobile), pe partea stângă de mers dinspre Râmnicu Vâlcea către Copăcelu.

Echipele de intervenţie ale APAVIL S.A. vor face eforturi susţinute pentru executarea lucrărilor în cel mai scurt timp posibil.

Pentru asigurarea parametrilor de potabilitate a apei din reţea, certificaţi prin buletine de analiză a apei în secţiunea de intervenţie (înainte şi după spălarea reţelei), angajaţii Apavil S.A. vor efectua purjări în zona respectivă şi în zone adiacente în care există posibilitatea modificării parametrilor de potabilitate. Recomandăm consumatorilor afectaţi să lase să curgă cantitatea de apă necesară eliminării apei cu impurităţi produse ca urmare a întreruperii furnizării. Cheltuielile ocazionate de cantitatea de apă eliminată vor fi suportate de către Apavil S.A. în urma unor solicitări scrise ale beneficiarilor sau telefonic, la dispeceratul societăţii (telefon 0350 802 160), confirmate de specialiştii societăţii noastre.

Vă mulţumim pentru înţelegere!

Societatea Apavil S.A.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...