La Ţară

Primarul din Zătreni continuă seria proiectelor ambiţioase

Constantin Liţoiu continuă seria investiţiilor în comuna vâlceană

Primăria comunei Zătreni a pregătit documentaţia pentru scoaterea la licitaţie a lucrării de extindere a alimentării cu apă din comună. Totodată, edilul speră ca lucrările la aceasta să înceapă în luna martie a anului viitor. Extinderea reţelei se va realiza pe o lungime de 25 de kilometri.

Proiect de un milion euro

Cu studiul depus încă din vara acestui an pentru proiectul de extindere a alimentării cu apă în comuna Zătreni, primarul Constantin Liţoiu a obţinut abia la mijlocul lunii trecute acordul de finanţare din partea Guvernului şi suma necesară organizării licitaţiei electronice pentru atribuirea lucrărilor. „Proiectul era depus mai demult pentru a se aproba finanţarea. Am aşteptat, am mai dat câteva telefoane, am insistat şi în cele din urmă am obţinut ok-ul pentru aceşti bani. Este un proiect de aproximativ un milion euro care va duce la extinderea cu încă 25 de kilometri de reţea a alimentării cu apă în localitate, practic, o să am toată comuna alimentată cu apă”, a precizat alesul din Zătreni.

Micii investitori, ademeniţi în Zătreni

Tot în această perioadă, Constantin Liţoiu a organizat licitaţia entru spaţile comerciale şi de servicii în complexul comercial refăcut de edilii comunei. Acesta a fost amenajat cu scopul sprijinirii mediului de afaceri local, încurajând astfel şi crearea unor noi locuri de muncă. „Am cumpărat complexul de lângă primărie, l-am amenajat şi acum dorim să le oferim spaţii firmelor interesate. Acolo, pot funcţiona un coafor, un atelier de reparaţii TV sau de încălţăminte. Poate fi desfăşurată orice activitate. Pe noi, în primul rând, ne interesează să se creeze locuri de muncă”, a anunţat primarul Constantin Liţoiu.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...