Sport

Fotbal, Liga a II-a, CSM Rm. Valcea

Schumacher: Încerc să împing jocul cât mai în faţă

După două eşecuri consecutive în startul sezonului, tehnicianul Constantin Schumacher speră să obţină mâine, în jocul cu Voinţa Sibiu, primul său succes pe banca alb-albaştrilor. ”Va fi un meci greu, Voinţa are o organizare bună, are un antrenor care a făcut performanţă la această echipă, care cunoaşte majoritatea jucătorilor şi ştie ce să ceară de la ei. Sper ca, după două eşecuri, echipa mea să îşi arate adevărata valoare şi să joace la un nivel înalt. Atmosfera este bună, jucătorii trebuie să demonstreze şi să joace, cu cât vor juca mai bine, lumea din tribună îi va susţine şi le va fi mai uşor să confirme”.
Tehnicianul intenţionează să facă mai multe schimbări în echipa de start, dar să modifice şi sistemul de joc. ”Este posibil să apară modificări, încerc să împing jocul cât mai în faţă şi sper ca strategia mea să se vadă în teren. Mă refer şi la alt sistem, dar şi la altă componenţă a echipei” a spus Schumacher. Cel mai probabil, tehnicianul îl va titulariza între buturi pe Tufişi în detrimentul lui Toma, iar Văduva va apare din start pe flancul stâng, în locul lui Traore.
De la CSM lipsesc în continuare Tomozei şi Gogoşoiu, accidentaţi. Partida CSM-Voinţa se va disputa sâmbătă, în Zăvoi, de la ora 11.00.

Echipă probabilă CSM: Tufişi-Eremia, Plecanciuc, I.Popescu, Vătăjelu-Pârvu, Nicolae-Vasile, Neagoe, Văduva -NKongue

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...