Sport

Dandea, în Ucraina!

Vâlceanul a semnat pe doi ani cu Hoverla Uzgorod

Devenit liber de contractul cu Dinamo Bucureşti, vâlceanul Alexandru Dandea(25 ani) are parte de prima sa aventură în străinătate şi a ajuns în Ucraina, la echipa de primă ligă Hoverla Uzgorod!

După despărţirea de Dinamo, pentru care a jucat constant în returul sezonului trecut, Dandea nu a vrut să mai audă de campionatul intern şi şi-a căutat o echipă în străinătate. După ce a primit o ofertă şi din Azerbaidjan, zilele trecute, fundaşul central a mers în Ucraina, unde a semnat un acord pe doi ani cu echipa de primă ligă Hoverla Uzgorod (fosta Zakarpattia).
În sezonul trecut, Uzgorod a încheiat pe locul 15, salvându-se de la retrogradare. Vâlceanul Dandea va avea parte de un debut în străinătate mai mult decât furtunos, urmând să joace în primele două etape cu Şahtior Donetsk şi Dinamo Kiev!

”Alex este jucătorul de care aveam nevoie, suntem mulţumiţi de atitudinea sa, dar şi de nivelul său de joc. La Terek am mai lucrat cu un jucător român, Florentin Petre, acesta mi l-a recomandat acum pe Dandea. Sunt convins că el va progresa şi pe viitor va putea ajunge chiar în naţionala României” au spus oficialii clubului ucrainean.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...