Actualitate

Noi parteneri se alătură proiectului Craiova 2021

Asociaţia Craiova Capitală Europeană a Culturii 2021 desfăşoară, începând cu această săptămână, proiecte cultural-artistice în mall-ul Electroputere Parc

Noi companii private se alătură proiectului Craiova Capitală Europeană a Culturii 2021. Electroputere Parc, primul centru comercial (mall) din zona de sud a ţării, a devenit un partener important al oraşului şi susţine programul Craiova 2021 – Play IntenCity.

Centrul comercial este partener al oraşului candidat la titlul de Capitală Europeană a Culturii 2021 şi susţine programul Craiova 2021 - Play IntenCity.

Lucian Dindirică, preşedintele ACCEC 2021, a afirmat că parteneriatul dintre asociaţie şi mall-ul Electroputere Parc reprezintă încă o dovadă că mediul economic din Craiova susţine acest proiect demarat de către municipalitate.

"Acest parteneriat este o dovadă că cele două domenii - cultural şi economic - pot coexista foarte bine împreună, dar şi câte lucruri frumoase iau naştere în urma acestor colaborări. De acum înainte, un spaţiu comercial imens, de peste 30.000 mp, va fi şi loc de desfăşurare pentru proiectele cultural-artistice iniţiate de echipa Craiova 2021", a transmis Lucian Dindirică, preşedintele ACCEC 2021, printr-un comunicat de presă.

Parteneriatul a demarat cu diverse activităţi întreprinse de colaboratorii ACCEC 2021.

Vineri seara, elevii Liceului de Artă "Marin Sorescu" au expus lucrări de pictură, iar sâmbătă iubitorii de lectură au ocazia să se relaxeze la mall citind romane sau poezii, iar copiii pot colora cărţi în cadrul unei activităţi iniţiate de Biblioteca Judeţeană "Alexandru şi Aristia Aman".

Parteneriatul dintre ACCEC 2021 şi Electroputere Mall a fost definitivat într-o perioadă importantă pentru ambele părţi implicate. Echipa Craiova 2021 se pregăteşte pentru interviul ce va avea loc în faţa experţilor europeni, la Bucureşti, în data de 9 decembrie, iar Electroputere Parc aniversează 4 ani de la inaugurare. Prima galerie comercială de asemenea anvergură din sudul ţării, Electroputere Parc, a devenit un reper pentru mediul economic din regiune. Prezintă un grad de ocupare de 100% şi se bucură de o afluenţă de peste 1.000.000 de vizitatori pe lună.
În cadrul evenimentelor prilejuite de aniversarea celor 4 ani, mai sunt programate, în acest weekend, concerte cu DJ, proiecţii laser, reduceri de până la 70% oferite de comercianţii prezenţi în incinta Electroputere Mall, cu ocazia Black Weekend, dar şi alte surprize.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...