Eveniment

A fugit de poliţie şi a provocat un accident !

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Bălceşti au depistat pe raza oraşului, un tânăr de 24 de ani, din judeţul Olt, care conducea un autoturism neîmatriculat.

La data de 07 martie a.c., aproape de miezul nopţii, poliţiştii au oprit pentru control, pe raza oraşului Bălceşti, un autoturism marca Fiat, conducătorul autoturismului a respectat semnalul de oprire, însă în momentul în care poliţistul s-a apropiat de autoturism, conducătorul auto a plecat în trombă.

Poliţiştii au plecat imediat în urmărirea autovehiculuilui cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, însă conducătorul autoturismului nu a oprit nici în momentul respectiv, urmărirea fiind continuată pe o distanţă de 3 km, până în momentul în care, fugarul, din cauza vitezei excesive a lovit un cap de pod, avariind autoturismul.

La volanul autotusimului se afla un tânăr de 24 de ani, din judeţul Olt, care în urma evenimentului rutier nu s-a ales cu nici o leziune.

Din verificările efectuate de poliţişti au constatat faptul că valabilitatea autorizaţiei de circulaţie provizorie a autoturismului este expirată din data de 04.03.2018.

A fost întocmit un dosar penal.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...