Pe Scurt

Infracţiuni economice, cercetate de poliţişti

Aproape 80 de infracţiuni economice au fost depistate de poliţiştii structurilor de investigare a fraudelor, în ultima săptămână.

În perioada 17 – 23 august a.c., în urma acţiunilor şi controalelor desfăşurate la nivel naţional, sub coordonarea Direcţiei de Investigare a Fraudelor din I.G.P.R., poliţiştii formaţiunilor de investigare a fraudelor au depistat 79 de infracţiuni.

Astfel, poliţiştii au descoperit, în ultima săptămână, 31 de infracţiuni de evaziune fiscală, 14 fapte de înşelăciune, câte şase de fals în înscrisuri sub semnătură privată, respectiv de uz de fals, precum şi câte patru de delapidare şi la Legea 86/2006 privind Codul Vamal.

De asemenea, poliţiştii cercetează trei infracţiuni de fals în declaraţii, tot atâtea de corupţie, două infracţiuni la Legea nr. 571/2003 privind Codul fiscal, două la Legea nr. 31/1990 privind societăţile comerciale, tot două la Legea nr. 84/1998 privind mărcile şi indicaţiile geografice şi câte una de neglijenţă în serviciu, respective de abuz în serviciu.

63 persoane sunt suspectate de comiterea acestor fapte, dintre care 4 sunt cercetate în stare de reţinere şi 2 arestate preventiv.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...