Pe Scurt

Percheziţii domiciliare la persoane bănuite de braconaj

Poliţiştii din cadrul Biroului de Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, sprijiniţi de poliţişti din cadrul Serviciului Criminalistic, Serviciului de Investigaţii Criminale şi luptători S.A.S. au efectuat patru percheziţii domiciliare, în judeţele Gorj şi Dolj, la trei persoane bănuite de braconaj, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi uz de armă fără drept.

La data de 17 iunie a.c., poliţiştii au descins în trei locaţii din comuna Dănciuleşti, judeţul Gorj şi la o locaţie din comuna Tălpaş, judeţul Dolj, la domiciliile celor trei bărbaţi de 42, 37 respectiv 47 de ani.

În fapt, bărbaţii sunt bănuiţi de fapte de braconaj, începând cu anul 2020, comise în fondul cinegetic din judeţele Vâlcea şi Gorj, iar în urma percheziţiilor, cercetările au fost extinse şi pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor trei arme de vânătoare, dispozitive metalice folosite la confecţionarea artizanală a muniţiei de vânătoare, zeci de cartuşe de vânătoare, elemente de muniţie de plastic, trofee de cervidee, crotalii, un pistol de autoapărare, precum şi alte bunuri.

De asemenea, poliţiştii au aplicat şi două sancţiuni contravenţionale de 7.000 de lei.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...