Pe Scurt

Cinci bărbaţi reţinuţi de poliţiştii vâlceni

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Drăgăşani, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Drăgăşani, efectuează cercetări într-o cauză penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburarea liniştii şi ordinii publice, încăierare, lovire sau alte violenţe şi distrugere.

În fapt, la data de 23 decembrie a.c., în municipiul Drăgăşani în parcarea unei societăţi comerciale, a avut loc un conflict spontan între mai multe persoane, în urma căruia a rezultat vătămarea corporală a unui minor de 5 ani. De asemenea, tot în acest incident a fost distrusă şi luneta unei autoutilitare.

În urma cercetărilor efectuate au fost identificaţi cinci bărbaţi cu vârste cuprinse între 19 şi 37 de ani, care ar fi participat la încăierare.

În baza probatoriului administrat, organele de cercetare penală au dispus, pe bază de ordonanţă, reţinerea pentru 24 de ore a celor cinci bărbaţi, aceştia fiind încarceraţi la Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea.

Astăzi, cei cinci o să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Drăgăşani în vederea dispunerii de măsuri legale.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...