Pe Scurt

Acţiuni de verificare a respectării măsurilor impuse in contextul pandemiei de Covid 19

În ultimele 48 de ore, sub autoritatea Instituţiei Prefectului, poliţiştii vâlceni, împreună cu efective de jandarmi, reprezentanţi I.S.U., poliţişti locali, reprezentanţi ai D.S.P, D.S.V.S.A. şi I.T.M., au desfăşurat acţiuni de verificare cu efective mărite pe raza întregului judeţ, pentru prevenirea răspândirii virusului Covid 19.

În cadrul acţiunilor, poliţiştii au verificat documentele justificative necesare deplasării persoanelor de la domiciliu sau locuinţă, în intervalul orar 23.00 - 05.00, precum şi purtarea corectă a măştii de protecţie, de către toate persoanele care se aflau în mijloacele de transport în comun sau în alte spaţii publice.

În acest sens, au fost legitimate peste 5.700 de persoane, au fost verificate 340 de mijloace de transport în comun şi peste 200 de societăţi comerciale.

În urma verificărilor şi controalelor efectuate, au fost aplicate 263 de sancţiuni contravenţionale, în cuantum de 18.000 de lei, dintre care 243, pentru nerespectarea măsurilor individuale de protecţie, 2 pentru nerespectarea măsurilor de carantină/izolare, 6 pentru nerespectarea măsurilor de distanţare fizică şi 12 pentru nerespectarea interdicţiilor privind deplasarea/libera circulaţie.

Astfel de acţiuni vor fi desfăşurate, zilnic, în perioada următoare pe raza întregului judeţ.

Recomandăm tuturor cetăţenilor să păstreze distanţarea fizică, să poarte corect masca de protecţie, să nu se expună la riscuri!

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...