Pe Scurt

Tineri vâlceni prinşi de jandarmi, în Sâmbăta Mare a Paştelui, cu droguri asupra lor

În Sâmbăta Mare a Paştelui, preocupările mai puţin ortodoxe a doi tineri, au fost întrerupte de către jandarmii vâlceni.

Astfel că, în jurul orelor 18.30, jandarmii aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe raza Cartierului Nord, au observat două persoane de sex masculin, una având şi o pungă în mână, care la vederea acestora, au vrut să îi evite încercând să se urce într-un taxi aflat în zonă.

Având în vedere comportamentul suspect, ordonanţele militare în vigoare şi a măsurilor prevăzute de acestea, jandarmii au interceptat şi legitimat persoanele. În urma verificărilor s-a descoperit că tinerii cu vârste cuprinse între 25-30 de ani, nu aveau declaraţie pe proprie răspundere, iar la efectuarea controlului corporal şi al bagajelor, jandarmii au descoperit asupra unuia dintre cei doi, mai multe pacheţele de staniol cu resturi vegetale de culoare verde-olive, cu un miros înţepător.

Tinerii a fost amendaţi pentru nerespectarea ordonanţelor militare în vigoare cu amendă în valoare de 2000 lei fiecare şi conduşi la sediul I.P.J. Vâlcea pentru continuarea cercetărilor.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...