Pe Scurt

Ce se întâmplă atunci când vrei să pescuieşti în perioada de prohibiţie?!

5.500 m setci tip monofilament, depozitate în 10 saci, au fost ridicate în vederea confiscării, de către jandarmii vâlceni, noaptea trecută, pe raza municipiului Drăgăşani.

Planurile a doi bărbaţi, de a pescui în perioada de prohibiţie, au fost date peste cap, în jurul orelor 00.15, când autovehiclul staţionat al acestora , la aproximativ 1500 m aval de podul rutier, care face legătura dintre municipiului Drăgăşani şi localitatea Verguleasa din Judeţul Olt, a atras atenţia echipajului de jandarmerie, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, pe linia prevenirii şi combaterii braconajului piscicol.

Întrebaţi de prezenţa lor în zonă, cei doi bărbaţi au recunocut că nu deţin autorizaţie de pescuit, iar peştele care urma să fie capturat era pentru consumul propriu.

După verificările şi constatările efectuate de către inspectorul A.N.P.A., cei 10 saci au fost ridicaţi în vederea confiscării, care, împreună cu actele de sesizare, au fost predaţi Poliţiei municipiului Drăgăşani pentru continuarea cercetărilor.

Facem precizarea că Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Vâlcea va acţiona şi în perioada următoare, pentru protejarea fondului piscicol şi respectarea cadrului legal care reglementează pescuitul şi acvacultura.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...