Reportaj

„Hope Run for Alexandra”, cel mai mare eveniment caritabil organizat de Corpul Naţional al Poliţiştilor

A fost cu succes duminică, 1 martie 2020, Crosul pentru viaţă „Hope Run for Alexandra” şi caricaturi realizate de Gogu Neagoe, eveniment caritabil pentru poliţista de la Brigada Rutieră din Bucureşti care suferă de cancer agresiv al membrelor inferioare. „Hope Run for Alexandra” este cel mai mare eveniment caritabil organizat de Corpul Naţional al Poliţiştilor.

Suma colectată din 246 de caricaturi realizate de Gogu Neagoe, caricaturist oltean, a fost donată integral pentru poliţista de la Brigada Rutieră din Bucureşti, care suferă de cancer agresiv al membrelor inferioare. Femeia este mamă a doi copii, de 6 şi 8 ani! Poliţişti, personalităţi, vedete cum ar fi Elen Udrea, Aurelian Temişan, Daniel Osmanovici au fost prezenţi în Bucureşti la evenimentul caritabil la “Atelierul de caricaturi Gogu Neagoe - Hope Run for Alexandra”...

Gogu Neagoe este membru al Asociaţiei Caricaturiştilor Profesionişti din România din 2006, iar din anul 2008 este membru al Asociaţiei Internaţionale de Arte Plastice din Germania UNESCO. A participat la numeroase festivaluri naţionale şi internaţionale de pictură şi caricatură, iar lucrările sale se află în colecţii particulare din România şi din străinătate.

Caricaturile artistului sunt expuse în muzee de artă din Australia, SUA, Los Angeles, Iran, Franţa, Italia, Germania, China, Japonia, Bulgaria, Belgia, Grecia.
În 2013, artistul a donat 4 lucrări pictate în valoare de 15.000 de euro la un eveniment caritabil pentru copiii cu probleme de sănătate şi săraci.

De asemenea, a mai participat, fără onorariu, la multe evenimente caritabile din judetul Olt, realizând caricaturi pentru invitaţi, iar sumele colectate din caricaturi au fost donate integral pentru susţinerea unor proiecte, precum cel din 2015,
„Rotary susţine lupta împotriva neoplasmului mamar – Screening gratuit prin mamografie pentru femei din mediul rural, judetul Olt”.

Gogu Neagoe este solicitat în multe cazuri pentru a realiza portrete-robot de către poliţişti şi procurori, dat fiind talentul său de a desena după o descriere fie aceasta oricât de sumare.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...