Politică

ALDE vrea să obţină cel puţin un parlamentar în Vâlcea

Situaţie uşor comică la Camera Deputaţilor, pentru care candidează, pe primul loc din partea liberal-democraţilor, chiar consilierul preşedintelui PSD al Consiliului Judeţean Vâlcea

Şi ALDE Vâlcea şi-a definitivat listele cu propuneri de candidaţi pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie. Fost consilier judeţean şi pretendent la locul secund pentru Camera Deputaţilor din partea PNL Vâlcea, Iuliana Moise a părăsit formaţiunea condusă de Cristian Buican în favoarea liberal-democraţilor, care i-au oferit şansa de a candida pe prima poziţie pentru Senat, secondată de doctorul Ion Neamu. Lista pentru Camera Deputaţilor va fi deschisă de liderul interimar Dumitru Lovin, consilier al preşedintelui CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu, totodată şi lider al PSD Vâlcea, formaţiune teoretic concurentă cu ALDE la alegerile din decembrie, chiar dacă ele sunt aliate momentan. Locul secund îl va ocupa directorul Bibliotecii Judeţene “Antim Ivireanul”, consilierul municipal Remus Grigorescu, urmat de vicepreşedintele CJ Vâlcea, Adrian Buşu.
Potrivit afirmaţiilor lui Dumitru Lovin dinainte de întrunirea Delegaţiei Permanente Naţionale a ALDE (vineri, 21 octombrie 2016) care a avut pe ordinea de zi şi validarea listelor de candidaţi, obiectivul formaţiunii în Vâlcea este să obţină cel puţin un post de parlamentar.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...