Sport

Fotbal, Liga a II-a, CSM Rm.Vâlcea

Tufişi, titular în ziua în care împlineşte 40 de ani

Chiar în ziua în care împlineşte vârsta de 40 de ani, antrenorul cu portarii de la CSM Râmnicu Vâlcea, Robert Tufişi va fi probabil titularizat de antrenorul Adrian Dulcea, între buturile alb-albaştrilor, în jocul cu Unirea Tărlungeni.
Partida are o miză importantă pentru vâlceni, aflaţi la un singur punct de locul de ”baraj”, astfel că, în această situaţie, în care contracandidaţii sunt doi juniori necopţi, Teodorescu (16 ani) şi Marinoiu (15 ani), titularizarea lui Tufişi a devenit singura soluţie. Titularul din acest sezon, Călin Fildan s-a despărţit amiabil de CSM la începutul acestei săptămâni, în timp ce Dragoş Geantă este accidentat, având o ruptură musculară.


Legitimat şi ca jucător în urmă cu două luni, după accidentarea lui Geantă, Robert Tufişi a fost aproape să revină pe teren la finalul lunii martie, în jocul din sezonul regulat, cu Pâncota. De această dată, situaţia pare însă clară, CSM urmând să îl aibă mâine, între buturi, pe antrenorul cu portarii, aflat însă într-o formă fizică foarte bună, după ce s-a antrenat mereu cot la cot cu jucătorii. În plus, el a absolvit recent cursurile UEFA A pentru antrenori portari, cu nota generală 8,20.
Robert Tufişi nu a mai apărat într-un meci oficial de mai bine trei ani şi jumătate. Ultimul meci cu Tufişi în poartă a fost consemnat pe 1 decembrie 2012, în partida CSM Râmnicu Vâlcea - Luceafărul Oradea 1-1.
Partida CSM Râmnicu Vâlcea - Unirea Tărlungeni se dispută sâmbătă, de la ora 11,00, pe Stadionul Municipal din Zăvoi. Pe lângă portarii Fildan şi Geantă, din echipa vâlceană mai absentează Samson, care este suspendat, dar şi juniorii Marian, Georgescu şi Trabalka, care sunt accidentaţi.

Echipă probabilă CSM: Tufişi - Vasile, Pîrvulescu, I.Stoica, Dumitraşcu - Artean - Firţulescu, Piscanu, Dâlbea, Luduşan - C.Stoica

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

27.05.2016 - 18:57FLORIN:Nepotul tau numai il bagas in primul 11.Ce se intampla cu tine acum

Pagina 1 din 1 (1 comentarii din 1)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...