Inedit

Apel umanitar „Club Colectiv”: vâlceanca Andreea Ştefan are nevoie de ajutor

Andreea Ştefan are 28 de ani şi este din Râmnicu Vâlcea. În seara zilei de 30 octombrie s-a aflat în Club Colectiv din Bucureşti. A scăpat cu viaţă din incendiul izbucnit în timpul concertului trupei Goodbye to Gravity, dar s-a numărat printre victimele grav rănite. Andreea a suferit arsuri puternice pe jumătate din suprafaţa corpului, fiindu-i afectate grav căile respiratorii.
Andreea Ştefan a fost transferată duminică seara la o clinică de chirurgie plastică şi răniţi cu arsuri grave din oraşul german Bochum.
“În lupta pentru viaţă, Andreea are nevoie de sprijinul nostru. Lupta cu arsurile nu este doar extrem de dureroasă, ci şi extrem de costisitoare. Facem apel la toţi cei care o pot ajuta financiar să contribuie cu orice sumă, oricât de mare sau mică ar fi, în contul IBAN O18INGB0000999905069419, deschis la ING Bank. Titular de cont este tatăl ei, Coriolan Ştefan. Din nefericire, în acest moment nu există conturi deschise în euro sau dolari pentru a înlesni contribuţiile din afara României, dar vom anunţa imediat ce aflăm de deschiderea lor. Mizăm pe ajutorul tuturor celor care pot să o sprijine pe Andreea”, scrie pe Facebook, Alina Lupu, fost consilier judeţean Vâlcea.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...