Actualitate

Baza militară de la Deveselu va fi operaţională în decembrie

Tânărul Dănuţ Constantinescu din Caracal a fost declarat “Antreprenorul anului” de Ambasada SUA pentru serviciile profesioniste de catering oferite.
Reprezentanţii Ambasadei Statelor Unite ale Americii la Bucureşti, în frunte cu Dean Thompson, însărcinatul cu afaceri al misiunii diplomatice a SUA, au vizitat săptămâna trecută Baza Militară de la Deveselu. Cu acest prilej, oficialii au constatat cu satisfacţie că lucrările de instalare a sistemului de apărare antiaeriană AEGIS şi amenajare a facilităţilor necesare a depăşit graficul stabilit, termenul de recepţie putând fi devansat considerabil, pentru luna octombrie a anului curent, faţă de a doua jumătate a anului viitor, termenul anunţat iniţial.
Căpitanul William Garren, comandantul trupelor americane de la Baza Militară Deveselu, a înaintat chiar o dată exactă pentru finalizarea lucrărilor - 10 octombrie 2015. Oficialul a mai spus că baza va fi operaţională în luna decembrie a acestui an, moment care ar coincide cu încheierea mandatului preşedintelui SUA, Barack Obama.
Cu acelaşi prilej, însărcinatul cu Afaceri al misiunii diplomatice a SUA, Dean Thompson, l-a premiat pe Dănuţ Constantinescu, de 25 de ani, directorul economic al firmei Cobrali 2000 SRL din Caracal, în cadrul programului “Antreprenorul lunii” desfăşurat de Ambasada SUA. Dănuţ Constantinescu conduce o afacere de familie bazată pe servicii de hrană pentru întregul personal de la Baza Militară de la Deveselu.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...