Politică

Dan Diaconescu, la cerşit de voturi în Oltenia, cu “dd-mobilul”

Cu acest autoturism, Dan Diaconescu umblă în campania electorală, iar lumea se adună ca la urs ca să-l vadă

După ce a stat la Vatican, unde papa are papa-mobil, jurnalistul cu dosar penal pentru şantaj „a furat” această idee şi şi-a tras o maşină pe care a numit-o „dd-mobil”.
Dan Diaconescu a ajuns sâmbătă după-amiază şi la Drobeta Turnu Severin, cu “dd-mobilul” cu care s-a lansat în campania electorală vineri, la Arad, acesta deschizând lista PP-DD pentru alegerile europarlamentare din 25 mai.
Din “dd-mobil”, Dan Diaconescu a coborât pe B-dul Tudor Vladimirescu, la ceas, unde a fost aşteptat de aproximativ o sută de membri şi simpatizanţi mehedinţeni ai partidului pe care îl reprezintă. După un discurs în faţa membrilor de partid, care a fost susţinut în aer liber, Dan Diaconescu a plecat pe strada I.C. Brătianu, acolo unde sunt organizate spectacolele de muzică populară de Zilele Severinului.
Printre oamenii veniţi să viziteze tarabele de mici, bere, grătare şi produse artizanale, Dan Diaconescu a făcut o baie de mulţime împreună cu Simona Man, Liliana Mincă, dar şi preşedintele Organizaţiei PP-DD Mehedinţi, Ion Mihart.
Dan Diaconescu a dat mâna cu simpatizanţii veniţi la Zilele Severinului, a făcut fotografii şi chiar a mâncat vată pe băţ. Prin mulţimea care s-a creat pe strada I.C. Brătianu, Dan Diaconescu s-a întâlnit cu primarul comunei mehedinţene Gogoşu, Jean Rogoveanu, acesta aflându-se cu familia la plimbare. Edilul s-a oprit câteva momente, a stat de vorbă cu Dan Diaconescu şi Ion Mihart, au făcut împreună fotografii, iar după câteva glume, fiecare şi-a văzut de drum. Vizita lui Dan Diaconescu la Drobeta Turnu Severin a durat mai puţin de două ore, pentru că la capătul străzii I.C. Brătianu, staff-ul de campanie îi adusese deja “dd-mobilul”, în care acesta s-a urcat şi a plecat către Bucureşti.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

01.05.2014 - 23:08voicu:Ma, doamna dar Ponta merge in campanie pe banii nostri cu garda de corp si nu mai scrii urat ca va inchide ziarul.

01.05.2014 - 23:05carmen:Ba curvo,cine te plateste sa scrii mereu asa minciuni de Pp-dd,sa mergi langa Adrian Nastase.

30.04.2014 - 22:29PT VIOLETA:SA TE F IN GURA DE PSD-ISTA SAU PD-LISTA JEGOASA CE ESTI VIOLETA MANCATOAREO DE KKT O ZI DIN VIATA TA DE JARTEA SA FII CA DD SI TI AR PLACEA OFUSCAT-A FRUSTRATA NESIMTITA CE ESTI!!CAT AI LUAT PENTRU RAHATUL ASTA DE ARTICOL??UN MENIU DE 13 LEI AI LUAT FRIPTURIST-O ??VAI MAMA TA DE HALADITA !!!

Pagina 1 din 1 (3 comentarii din 3)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...