Politică

Declaraţie politică!

Senatorul Bogdan Constantin Matei despre alegerile prezidenţiale

“România în Europa sau Familia Europeană are regulile sale ce nu intră sub nicio formă în logica sistemelor militarizate sau a oamenilor ce au fost formaţi profesional în astfel de sisteme. România de la nivel al Administraţiei Prezidenţiale este despre progres prin dialog, toleranţă, schimbare prin acceptarea unei majorităţi considerabile.
Nu cred într-un preşedinte de stat format în logica “Da! Să trăiţi!” şi nici în logica mesajului ce se doreşte a fi inoculat că acum este nevoie de un general în fruntea ţării motivând contextul siguranţei graniţelor ţării.
Sigur, acum este vremea ca generalul, neînarmat, sa meargă la plimbare prin lume, lumea lui Moş Teacă. Moş teacă, adică Ciucă, un plagiator dovedit a plecat degeaba în America. Ciucă de mână cu Bode şi Geoană au copiat mai mult decât toţi cei care şi-au scris pe bune tezele de doctorat.
Fără onoare şi fără cuvânt, un ostaş fără pistol pe care propriul partid vrea să l dea afară. În această logică l-au şi sfătuit să plece în lume!”, a declarat Bogdan Constantin Matei, senator PSD.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...