Politică

Senatorul Bogdan Matei susţine turismul adaptiv

Fostul Ministru al Sportului este un susţinător permanent al tinerilor, al sportivilor, dar şi a persoanelor cu deficienţe.
Pe pagina sa personală, dar şi în intervenţii televizate pe posturile naţionale, senatorul de Vâlcea a susţinut implementarea şi dezvoltarea tursimului.

“Turismul adaptiv trebuie să se dezvolte în România.
Pentru a sprijini comunicarea dintre persoanele cu dizabilităţi şi personalul din industria ospitalităţii a fost lansat de asociaţia Caiac SMile „Ghidul de bune practici – Incluziune prin turism adaptat”. Este un ghid pe care am dori să-l vedem pe masa oricărei recepţii de hotel sau pensiune din România.
Ghidul oferă informaţii generale, recomandări şi exemple de bune practici operatorilor economici din domeniul turismului, ajutându-i să îşi transforme structurile de primire în spaţii accesibile şi confortabile pentru toţi turiştii, inclusiv pentru persoanele cu diferite tipuri de dizabilităţi.
Documentul, care poate fi consultat aici
https://bit.ly/4cHy0Ka, abordează aspecte concrete pentru accesibilizarea structurilor de cazare, luând în considerare diferite tipuri de dizabilităţi”.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...