Eveniment

APAVIL S.A.: Anunţ de interes public

Ca urmare a necesităţii intervenirii pe reţeaua de distribuţie apă potabilă OL DN 159 din str. Tudor Vladimirescu, între nr. 240 - 244, zona Belvedere, din oraşul Băile Govora, în sensul înlocuirii cu conducta PEHD DN 160, pe o lungime de 8 m, vă informăm că în data de 11.07.2024, între orele 1100 -1600, se va întrerupe alimentarea cu apă potabilă pe următoarele străzi: Tudor Vladimirescu parţial (între str. Palangine şi rezervor Cucurigu), Griviţei, Viorelelor, Eroilor, Zorileanu şi V. Alecsandri. De asemenea, această întrerupere va afecta şi hotelurile: Oltenia, Palace şi Belvedere din Băile Govora.

În această perioadă orară, echipele de intervenţie ale APAVIL SA vor face eforturi susţinute pentru scurtarea timpului necesar finalizării lucrărilor. Pentru asigurarea parametrilor de potabilitate a apei din reţea, certificaţi prin buletine de analiză a apei în secţiunea de intervenţie (înainte şi după spălarea reţelei), angajaţii Apavil SA vor efectua purjări în zona respectivă şi în zone adiacente în care există posibilitatea modificării parametrilor de potabilitate. Recomandăm consumatorilor afectaţi să lase să curgă cantitatea de apă necesară eliminării apei cu impurităţi produse ca urmare a întreruperii furnizării.

Cheltuielile ocazionate de cantitatea de apă eliminată vor fi suportate de către Apavil S.A. în urma unor solicitări scrise ale beneficiarilor sau telefonic, la dispeceratul societăţii (telefon 0350 802 160), confirmate de specialiştii societăţii noastre, cu respectarea prevederilor art. 252 al Regulamentului Serviciului de alimentare cu apă şi de canalizare.

Vă mulţumim pentru înţelegere!

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...