Monden

Program DEEP FOREST 2024: „Începem la 18:00, terminăm în zori!”

Distracţia, ritmurile vibrante şi experienţele de neuitat au casă în Râmnicu Vâlcea în acest weekend. De vineri, 12 Iulie, platoul Feţeni va fi gazda a trei seri antrenate în cadrul Festrivalului DEEP FOREST.

Public de 15.000 de persoane

Anul trecut, festivalul din Râmnicu Vâlcea a fost gazdă pentru 13.000 de spectatori care s-au distrat, au cântat şi au urmărit show-urile de muzică electronică.

Pentru anul curent, organizatorii mizează pe o creştere cu aproximativ 20% a numărului de festivalieri sosiţi la DEEP FOREST.

„Trecem de 15.000 de persoane venite la festival”, se arată încrezător Cristian Toma, organizator DEEP FOREST.

„Vremea în schimb nu se arată prea blândă. Anul trecut am stat cu emoţii până în prima seară a festivalului, pentru că am avut furtuni şi averse puternice în săptămânile dinainte. Anul acesta trebuie să luăm măsuri anticaniculă. Este şi motivul pentru care nu vom avea activări în camp mai devreme de ora 18:00. Deschidem la 18:00 şi apoi ţinem distracţia până dimineaţa, când atmosfera va fi respirabilă”, spune Cristian Toma.

Sub semnul lupului

Anul acesta, lupul va fi elementul central al distracţiei trăite în 12, 13 şi 14 iulie pe Platoul Feţeni din Râmnicu Vâlcea. Organizatorii festivalului merg la un alt nivel, folosind totemul lupului pentru a întregine atmosfera magică pe întreaga durată a festivalului.

„Lupul este o temă convingătoare şi captivantă care sugerează multe elemente de mister , iar o parte din ele le aducem în prim plan prin activări în cadrul festivalului. Totemul acesta, selectat pentru a cincea ediţie a DEEP FOREST Fest, are forţă şi dă festivalului o notă de sălbăticie prin stiluri de muzică şi ritmuri afro, tribale. În plus, dacă este să ne raportăm la o interpretare toponică a locului, Vâlcea era văzută în trecut ca un tărâm al lupilor. Iarăşi, locaţia de la Feţeni se mulează perfect pe această temă a festivalului”, mai spune Cristian Toma.

În camp vor exista trei puncte distincte, separate de scena principală: Scena Crazy Wolf by Kaufland; Elf’s Stage by ProFm (autobuzul plin de vibraţie şi ritmurile muzicii house) şi, new entry-ul, The Rabbit Hole.

Pe scena principală vor urca: Aaron Sevilla, Dimo BG, Dirty Nano, Adrian Eftimie, Pascal Junior, Sllash & Doppe, Afgo, Maryo şi Alex Twin.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...