Opinii

 

7 secrete ale Văii Oltului pe care le dezvăluim acum

1. Valea Oltului va fi traversată de o autostradă care face legătura între Sibiu-Piteşti şi este parte a culoarului paneuropean IV. Secret: toţi românii se aşteptau să fie montată, la foc rapid, din piese LEGO.

2. Valea Oltului (culmea!!!) este traversată de râul Olt. Secret: cu ceva îndemânare şi multă voinţă, poţi trece cu caiacul!

3. Valea Oltului este un traseu favorizat de clujenii care merg spre zonele locuite de regăţeni, mno! Secret: dacă eşti din Cluj Napoca şi ai treabă în partea sudică a ţării, ia-ţi un bilet de avion până în Bucureşti, închiriază o maşină şi rezolvă-ţi problema! PS: Încearcă un algoritm invers când te întorci la Cluj.

4. Valea Oltului este un important culoar de circulaţie rutieră care face legătura între sudul României şi Transilvania. Secret: nu este singurul!

5. Valea Oltului se întinde de la nord la sud. Secret: Poate fi parcursă şi în sens invers!

6. Pentru Valea Oltului, tribul dacic al burilor avea cea mai complexă reţea de tuneluri dacice din zonă, dar harta acestora s-a pierdut sau a fost îngropată într-un sertar de la CNAIR. Secret:Harta era doar în stadiul de proiect, netrecând niciodată de studiile de fezabilitate!

7. Valea Oltului, de-a lungul ultimilor decenii, a purtat denumiri diverse: „Drumul morţii” sau ”Cel mai lung bordel al Europei”. Secret: Fiecăruia cum îi e sorocul!

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...