Administraţie

Iluminal public stradal inteligent, la Vlădeşti! Primarul Adrian Cosac montează încă 300 de lămpi LED, cu module de dimare

La Vlădeşti a început implementarea celui de-al patrulea proiect de modernizare a sistemului de iluminat public stradal. Potrivit primarului Adrian Cosac, prin această nouă investiţie vor fi montate încă 300 de lămpi LED.

„Până în prezent, s-au pus deja 150 de lămpi, iar lucrările vor continua în perioada următoare. Prin investiţiile pe care le-am realizat până acum pentru modernizarea iluminatului public din localitate, s-au montat în total peste 1000 de lămpi LED. După ce am obţinut finanţare de la AFM pentru cel de-al patrulea proiect, am început să înlocuim şi din lămpile pe care le-am instalat în prima lucrare de acest gen. Vom monta lămpile vechi pe străzile lăturalnice din unele sate ale localităţii. Şi acestea sunt tot economice, de 20 W, dar nu au module de dimare, pentru a se reduce intensitatea luminozităţii în funcţie de mişcare, precum sunt cele din ultimul proiect. Dar, oricum au un consum redus de energie electrică şi vor fi aprinse într-un anumit interval orar”, a subliniat Adrian Cosac.

În încheiere, primarul din Vlădeşti a menţionat că, la final de an şcolar, a făcut eforturi pentru a le oferi cărţi copiilor premianţi din localitate. „Primii trei elevi din fiecare clasă au fost recompensaţi cu cărţi. Dacă va fi nevoie, vom încerca să-i răsplătim şi pe elevii din localitate care au obţinut medii bune la examenele de capacitate din această vară”, a încheiat Adrian Cosac.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...