Administraţie

Şcoală reabilitată la Mateeşti

Primarul Anghelescu a lansat noi proiecte dedicate unui învăţământ modern în comuna vâlceană

Şcoala Gimnazială Mateeşti a trecut cu brio prin procesul de reabilitare energetică, finanţat în cadrul PNRR. Săptămâna trecută, primarul Cosmin Anghelescu a participat la lucrările de recepţie a imobilului şi a anunţat noi investiţii ce urmează să fie implementate în şcolile şi grădiniţele din comună.

„A fost un proiect de amploare care a necesitat multă muncă asiduă din partea tuturor celor implicaţi, însă atunci când există dorinţa si voinţă totul devine realitate. Mulţumesc doamnei director Mariana Tanase pentru colaborare şi tuturor celor implicaţi în acest proiect de reabilitare energetică si-i asigurăm de tot respectul si consideratia noastră: a mea si a beneficiarilor directi si indirecti ai educaţiei”, a punctat primarul din Mateeşti.

Un alt proiect recent lansat de administraţia locală condusă de Cosmin Anghelescu prevede achiziţia de mobilier şi aparatură specifică pentru sălile de clasă, laboratorul multidisciplinar de ştiinţe, cabinetul de asistenţă psihopedagocică şi cabinetul multidisciplinar de la grădiniţa din comună.

Finanaţat tot din fonduri PNRR, proiectul are o valoare totală de peste 300.000 lei.


 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...