Monden

Program dedicat creatorilor de festivaluri

80 de artişti (Dj şi producători), manageri de artişti, fotografi şi videografi, specialişti de marketing şi sponsorship de festival selectaţi în cadrul UNTOLD Creators by Visa

UNTOLD Creators by Visa a demarat prima etapă în călătoria de formare a unui număr de 80 de viitori creatori de festivaluri. Participanţii au fost selectaţi din peste 2300 de aplicaţii însumate pe cei patru piloni dezvoltaţi în primul an de UNTOLD Creators by Visa: Artişti (Dj şi producători), manageri de artişti, fotografi şi videografi, specialişti de marketing şi sponsorship de festival.

"De aproape 9 ani, ne-am dedicat organizării unor experienţe de festival memorabile şi de succes în România şi în întreaga lume. Cu susţinerea fanilor şi a partenerilor noştri, am evoluat constant, apropiindu-ne tot mai mult de un standard de excelenţă ce rivalizează cu cel al oricărui alt mare festival din lume. Dorim să împărtăşim acest standard cu întreaga industrie, contribuind astfel la un scop şi mai mare; este modul nostru de a aduce o contribuţie semnificativă. Prin UNTOLD CREATORS by Visa vrem să oferim comunităţii de fani ai festivalului din România, o parte din experienţa acumulată în toţi aceşti ani. Este un pas îndrăzneţ şi unic în care oferim nu doar know-how, ci şi acces direct la cei mai buni experţi din industria de profil din România", a declarat Flavia Gherman, Head of Sponsorship UNTOLD Universe.

Tinerii, principalii beneficiari ai programului

Programul este adresat tinerilor cu vârste între 18 şi 30 de ani, pasionaţi de industria muzicală şi de evenimente, şi se concentrează pe patru domenii cheie: DJ-ing şi producţie muzicală, foto şi video storytelling, management artistic, comunicare şi sponsorizare de festival.

Printre profesioniştii şi mentorii cu care se vor întâlni viitorii creatori se numără nume cunoscute din industria muzicală şi a evenimentelor: MAHONY, Dj & Producător, RHEM, DJ & Producător, Laviniu Lazăr, Video Manager, UNTOLD Universe, Mihai Vasilescu - Photographer, Paula Furir - Head of Marketing (UNTOLD Universe) Flavia Gherman - Head of Partnership (UNTOLD Universe), Raluca Constantinescu - Manager Mahony Entertainment, Aranka Takacs - Business Manager in the Booking Department (UNTOLD Universe), precum şi alţi specialişti din domeniu.

Platformă de mentorat şi dezvoltare profesională

Pentru cei interesaţi de dezvoltarea industriei festivaliere din România, programul vine ca o mănuşă, oferind tinerilor o platformă de mentorat şi dezvoltare profesională, conectându-i cu experţi din industrie şi oferindu-le oportunitatea de a-şi transforma pasiunea într-o carieră de succes şi de a-şi dezvolta abilităţile într-un mediu dinamic.

„La Visa, credem că oricine poate reuşi şi suntem alături, pas cu pas, în această călătorie. Antreprenorii din industria creativă revoluţionează şi transformă peisajul comerţului digital şi al entertainmentului. Ei nu produc doar conţinut, ci creează experienţe care distrează, implică şi educă comunităţile online în moduri noi. Economia creatorilor, cu peste 50 de milioane de artişti, muzicieni şi creatori din întreaga lume, este una dintre categoriile de afaceri mici cu cea mai rapidă creştere, o dovadă a potenţialului transformativ al creativităţii. Lansarea programului UNTOLD CREATORS by Visa este o continuare a angajamentului Visa de a susţine antreprenorii. Colaborarea noastră cu UNTOLD este întotdeauna ancorată în această energie în care credem. UNTOLD CREATORS by Visa marchează un nou nivel pentru noi. Ne-am unit forţele într-un efort care construieşte viitorul cu standarde noi şi metode inovatoare, având mereu în minte noile generaţii”, explică Aurora Toma, Head of Marketing Visa, România, Bulgaria, Croaţia, Slovenia.

UNTOLD CREATORS by Visa va oferi celor 80 de participanţi selectaţi şansa de a participa la workshop-uri intensive, de a lua parte la sesiuni de training alături de experţi din domeniu şi, în final, de a concura pentru şansa de a se alătura echipei UNTOLD.

Câştigătorul din categoria DJ & Production va avea propriul set pe scena festivalului UNTOLD 2024.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...