Politică

Bogdan Constantin Matei: Vâlcea a votat pe 9 iunie pentru continuitate!

Senatorul social-democrat Bogdan Constantin Matei este foarte mulţumit de rezultatele obţinute de PSD la alegerile locale din Judeţul Vâlcea. Senatorul vâlcean afirmă că proiectele nenumărate demarate în judeţ au fost apreciate de vâlceni şi la nivel de judeţ un cuvânt au avut de spus alegătorii care au votat continuitatea.

“Campania electorală s-a încheiat, o campania doar cu bună-credinţă, o campanie PSD a proiectelor şi a lucrurilor bune realizate în perioada 2020-2024.
Am demonstrat că se poate să fim Campioni la atragere de fonduri europene pentru judeţul nostru, am arătat că se poate să avem o infrastructură spitalicească europeană, am demonstrat că stim să facem Management sportiv, în Europa se vorbeşte despre sportivii şi antrenorii noştri! Am arătat României că suntem model pentru infrastructură rutieră judeţeană prin modernizarea şi întreţinerea drumurilor judeţene, avem un RAJDP consolidat şi eficient pe piaţa concurenţială! Am demonstrat că ştim să facem turism de calitate, toţi cei care ne vizitează revin cu mare drag în judeţul nostru! Am demonstrat că ştim să ne păstrăm obiceiurile şi tradiţiile!Vâlcea, cel mai frumos judeţ din România!!!!
Vă mulţumesc pentru modul în care ne-aţi primit, sfătuit!
Pe data de 9 iunie am votat pentru continuitate în dezvoltarea judeţului Vâlcea!!!”, a precizat senatorul PSD Bogdan Constantin Matei.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...