Politică

Mazilire! Pîrvulescu, trimis acasă. Laurenţiu Cazan, noul preşedinte interimar al PNL Râmnicu Vâlcea

S-a lăsat cu măcel în şedinţa Biroului Permanent Judeţean al PNL Vâlcea, unde, joi, 13 iunie, liderii organizaţiei au decis să se debaraseze de Virgil Pîrvulescu şi de întreaga echipă de la municipiu.

Acuzat că a confundat organizaţia municipală a partidului cu feuda proprie, Pîrvulescu a fost demis din funcţia de preşedinte al organizaţiei PNL Râmnicu Vâlcea, iar Biroul Permanent a fost dizolvat.

Tertipuri ieftine

În patru ani de când Virgil Pîrvulescu a devenit imaginea PNL pe municipiul Râmnicu Vâlcea, acesta a reuşit să piardă cu brio de două ori în faţa contracandidatului Mircia Gutău, să reducă numărul membrilor şi susţinătorilor liberali din municipiu la cote alarmante, să piardă cel puţin 4 poziţii de consilieri locali şi să inflameze situaţia în partid, la nivel judeţean.

Ultimele tertipuri ale candidatului PNL la Primăria Râmnicului au constat în emiterea unor pretenţii de desemnare a unui succesor la şefia organizaţiei municipale şi o eventuală constituire a unui Comitet Consultativ Local pentru a stabili dacă se impune demiterea sa.

„A fost vocal doar în perioadele de campanie electorală. Nu poţi să stai 3 ani în umbra lui Gutău, să ai acces la documente din interiorul Primăriei şi să nu ai nicio replică la ceea ce se întâmplă acolo. A prins glas doar când s-a văzut candidat. În rest, regret să îi dau dreptate primarului în funcţie, dar nu ştiu dacă a trecut pe la birou! Nu ştiu ce aşteptări avea, dar decizia BPJ mi se pare normală”, a spus o voce din interiorul forului de conducere judeţean al liberalilor.

Decapitări în masă

Nu doar Pîrvulescu a căzut victimă operaţiunii de igienizare a organizaţiei municipale a PNL. Odată cu el, au picat şi capetele celor din Biroul Permanent Municipal (BPM) Râmnicu Vâlcea.

Pentru moment, liderul judeţean, deputatul Cristian Buican, l-a numit interimar pe colegul său Laurenţiu Cazan, acesta având sarcina de a forma o nouă echipă şi de a gestiona tensiunile care riscă să izbucnească e fondul acestui conflict intern.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...