Actualitate

APAVIL S.A.: Anunţ întrerupere furnizare apă potabilă

Având în vedere necesitatea executării lucrărilor de înlocuire a contorului de apă rece DN 200 mm, care măsoară cantitatea de apă potabilă pentru Comuna Muereasca, aflat la punctul de transfer „Baraj Dăeşti”, în data de 18. 06. 2024, între orele 900 – 1500, se va întrerupe furnizarea apei potabile la consumatorii existenţi în comuna Muereasca (străzile: Principală - DJ 658, Salcâmilor, Zefirului, Nucilor, Gladiolei, Lunca Steleşti, Crinilor, Grui, Bisericii, Valea Strâmbii, Lalelelor şi Trandafirilor) .

Echipele de intervenţie ale APAVIL S.A. vor face eforturi susţinute pentru scurtarea timpului necesar finalizării lucrărilor.

Pentru asigurarea parametrilor de potabilitate a apei din reţea, certificaţi prin buletine de analiză a apei în secţiunea de intervenţie (înainte şi după spălarea reţelei), angajaţii Apavil S.A. vor efectua purjări în zona respectivă şi în zone adiacente în care există posibilitatea modificării parametrilor de potabilitate.

Recomandăm consumatorilor afectaţi să lase să curgă cantitatea de apă necesară eliminării apei cu impurităţi produse ca urmare a întreruperii furnizării. Cheltuielile ocazionate de cantitatea de apă eliminată vor fi suportate de către Apavil S.A. în urma unor solicitări scrise ale beneficiarilor sau telefonic, la dispeceratul societăţii (telefon 0350 802 160), confirmate de specialiştii societăţii.

Vă mulţumim pentru înţelegere!

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...