Politică

Declaraţie politică!

Ziua Eroilor şi Înălţarea Domnului!

La 40 de zile de la Înviere, Iisus Hristos s-a înălţat la ceruri. Semnificaţia întrupării, crucificării şi Înălţării este aceea că aceia care se jertfesc pentru Dumnezeu vor dobândi viaţă veşnică. Recunoscând că această credinţă ortodoxă se împleteşte cu existenţa neamului românesc, în 1920 s-a hotărât ca Ziua Eroilor - a tuturor celor care şi-au dat viaţă de-a lungul istoriei pentru naţia română - să fie sărbătorită de ziua Înălţării Domnului. Anul acesta praznicul Înălţării Domnului este pe 13 iunie şi tot atunci îi sărbătorim pe eroi.

Autorităţile centrale şi locale organizează comemorări, depuneri de coroane, iar Biserica face slujbe în toate lăcaşurile de cult pentru a-i pomeni pe cei care s-au jertfit pentru ţară.

Pe umerii şi sângele Eroilor stă înălţarea României. De aceea eroii nu mor niciodată, trăiesc veşnic în cinstirea neamului nostru.

Vă chem să ne aplecăm frunţile şi să ne rugăm cu respect şi mulţumire rugându-l pe Bunul Dumnezeu să-i ţină pe eroii noştri alături de cei drepţi în împărăţia sa, iar pe noi să ne ajute să fim demni de sacrificiul lor!

Deputat Cristian Buican

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...