Special

S-a dat startul lucrărilor la Centrul Cultural Bikers for Humanity Brezoi

În weekend-ul 21-23 iunie sosesc şi voluntarii

Miercuri, 12 iunie, s-a pus piatra de temelie la Centrul Cultural Bikers for Humanity Brezoi. Echipa de constructori şi câţiva din partenerii locali ai bikerilor coordonaţi de Cristi Hrubaru au marcat perimetrul pe care va fi turnată temelia construcţiei şi au demarat lucrările de excavare.

Proiectul este unul care va fi ridicat de la zero, pe un teren pus la dispoziţie de Primăria Oraşului Brezoi.

Un spaţiu dedicat artei

Clădirea, pe care Cristian Hrubaru o doreşte ridicată, amenajată şi dotată corespunzător, va avea trei săli modulare în care copiii din Brezoi vor putea practica teatru, muzică, dans şi arte plastice.

„Centrul cultural de la Brezoi este un proiect complex, dar nu e ceva imposibil de realizat. Vom amenaja 3-4 săli modulare de curs şi dormitoarele de la etaj. Da, ne ocupăm şi de dotări, dăm clădirea la cheie apoi partenerii locali vor menţine funcţional acest centru”, a mărturisit Cristian Hrubaru pentru “Săptămâna în Oltenia”.

Spaţiile de la nivelul superior vor fi folosite pentru a găzdui diverşi artişti sosiţi în oraşul de pe valea Lotrului pentru a preda cursuri de artă micuţilor talentaţi din Brezoi.

Centru Cultural va rămâne în administrarea asociaţiilor Constelaţii Rock şi Mentor Rock, partenerii locali care susţin iniţiativa Bikers for Humanity.

Rockerii români susţin proiectul

La final de lună, pe 28,29 şi 30 iunie, 18 trupe rock din România vor urca pe scena #summercamp Brezoi, în a treia ediţie a festivalului Bikers for Humanity Rock Fest, o bună parte din încasările realizate urmând să fie donată proiectului Centru Cultural Bikers for Humanity Brezoi.

„E modul nostru, al comunităţii de bikeri şi rockeri din România, de a mulţumi Brezoiului, un oraş care ne primeşte cu braţele deschise de ani buni”, a mai spus Cristi Hrubaru. 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...