Administraţie

Constantin Rădulescu: Lucrăm şi facem drumuri bune şi pentru mediul privat

Constantin Rădulescu, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, a vizitat şantierul deschis în zona LA PROVINCIA din Frânceşti, unde Regia Autonomă Judeţeană de Drumuri şi Poduri (RAJDP) realizează o lucrare importantă cu finanţare din partea investitorului, SC AVICARVIL, în valoare de aproximativ 1 milion de lei.

Proiectul vizează amenajarea zonei de acces către noua unitate de producţie a SC AVICARVIL, o investiţie majoră care, odată finalizată, va crea circa 1.000 de noi locuri de muncă. Această iniţiativă subliniază angajamentul CJ Vâlcea de a sprijini dezvoltarea economică locală şi de a crea condiţii optime pentru atragerea şi menţinerea investitorilor în judeţul Vâlcea.

În completarea acestor eforturi, Consiliul Judeţean Vâlcea a modernizat drumul judeţean din această zonă, asigurând astfel condiţii excelente de acces şi deplasare pentru toţi cei care îşi desfăşoară activitatea aici, dar şi pentru cei care tranzitează zona.

“Scopul nostru este să ne asigurăm că infrastructura rutieră corespunde nevoilor actuale şi viitoare, contribuind la siguranţa şi confortul utilizatorilor. Suntem atenţi solicitărilor venite din partea investitorilor şi ne dorim o colaborare strânsă şi eficientă. Vom face tot ce ţine de noi pentru a-i sprijini, în conformitate cu legislaţia în vigoare, pe cei care doresc să-şi dezvolte o afacere în judeţul Vâlcea. Prin aceste acţiuni, demonstrăm că lucrăm şi facem drumuri bune nu doar pentru sectorul public, ci şi pentru mediul privat. Investiţiile în infrastructură sunt esenţiale pentru dezvoltarea economică durabilă şi pentru crearea de noi oportunităţi de muncă în regiunea noastră. Angajamentul nostru rămâne ferm: să îmbunătăţim constant infrastructura şi să sprijinim mediul de afaceri, contribuind astfel la prosperitatea judeţului Vâlcea şi la bunăstarea locuitorilor săi. Continuăm să muncim cu dedicare şi responsabilitate, pentru a oferi cele mai bune condiţii de dezvoltare pentru toţi cei implicaţi”, a precizat Constantin Rădulescu, preşedintele CJ Vâlcea. 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...