Eveniment

Comunicat de presă!

Apavil face apel la utilizatorii de apă potabilă

Consumul iraţional de apă potabilă poate duce la raţionalizarea acesteia în unele zone

Având în vedere faptul că pe data de 10 iunie a.c. s-a detectat un consum foarte mare de apă potabilă în zonele: Copăcelu, Căzăneşti, Mihăeşti, Ocnele Mari, Stolniceni şi Râureni, consum care se află în continuă creştere, facem apel la utilizatorii situaţi în aceste zone să folosească apa potabilă doar în scopuri menajere.

Pentru asigurarea alimentării cu apă potabilă în regim continuu, consumatorii sunt rugaţi să evite folosirea apei potabile pentru scopuri agricole şi de grădinărit, utilizând pe cât posibil apa din alte surse (fântâni, puţuri etc.) pentru astfel de activităţi. În caz contrar, se va ajunge, inevitabil, la raţionalizarea acestei resurse sau chiar la imposibilitatea operatorului de a asigura continuitatea serviciilor de furnizare a apei potabile.

Folosirea raţională a resurselor de apă este o responsabilitate comună, atât a furnizorului, cât şi a consumatorilor, iar legislaţia în vigoare descurajează utilizarea apei potabile distribuită prin reţelele publice în alte scopuri decât pentru satisfacerea nevoilor strict gospodăreşti.

Vă mulţumim pentru sprijin!

Societatea APAVIL S.A.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...