Politică

Alegeri locale în Vâlcea - 09 iunie 2024!

Constantin Rădulescu: Dumnezeu lucrează prin oameni. Un scor istoric pentru PSD Vâlcea

Într-o demonstraţie impresionantă de încredere şi susţinere din partea comunităţii, PSD Vâlcea a obţinut un scor istoric la recentele alegeri, marcând o victorie semnificativă pentru partid şi pentru echipa sa dedicată.

“Le MULŢUMESC şi le sunt RECUNOSCĂTOR tuturor celor care au crezut în noi!” Acesta este mesajul de recunoştinţă transmis de Constantin Rădulescu, liderul PSD Vâlcea, care a subliniat rolul crucial al comunităţii în obţinerea acestui succes. „Sunt onorat şi extrem de recunoscător pentru încrederea pe care vâlcenii ne-au acordat-o. Acest rezultat remarcabil nu ar fi fost posibil fără sprijinul lor constant şi fără eforturile dedicate ale echipei noastre.”

“Îi felicit pe toţi primarii care au câştigat alegerile şi pe toţi colegii mei social-democraţi care au fost victorioşi în aceste alegeri. Victoria echipei PSD Vâlcea este, de fapt, o victorie a comunităţii, iar rezultatele demonstrează clar că eforturile şi munca asiduă nu au fost în zadar”, a completat preşedintele Rădulescu.

Liderul PSD Vâlcea a subliniat, de asemenea, că BINELE nu are culoare politică, iar succesul obţinut este datorat, în egală măsură, voinţei divine şi sprijinului uman. „Am câştigat aceste alegeri cu voia Lui Dumnezeu şi cu ajutorul oamenilor. Îi mulţumesc Lui Dumnezeu pentru că mi-a dat şi o echipă frumoasă alături.”

Într-un spirit de responsabilitate şi dedicare, echipa PSD Vâlcea se pregăteşte să continue munca începută, cu un angajament ferm de a servi interesele cetăţenilor.

„Astăzi, din nou la treabă, continuăm să muncim cu dedicare şi cu bună-credinţă, pentru binele vâlcenilor!”, a declarat liderul partidului, subliniind că această victorie este doar începutul unei noi etape de muncă intensă şi de realizări pentru comunitatea vâlceană.

Victoria PSD Vâlcea nu este doar un rezultat politic, ci o dovadă a puterii cooperării şi a credinţei, un moment de celebrare a unităţii şi a dedicării faţă de binele comun. Cu un scor istoric şi cu sprijinul necontenit al cetăţenilor, echipa social-democrată este pregătită să aducă schimbări pozitive şi durabile în viaţa tuturor vâlcenilor.

PSD a câştigat Consiliul Judeţean Vâlcea şi în 55 dintre cele 89 de localităţi

PSD a câştigat alegerile la nivelul judeţului Vâlcea, obţinând victorii la Consiliul Judeţean şi în 53 dintre cele 89 de localităţi, potrivit numărătorii paralele efectuate de partidele politice.

Astfel, actualul preşedinte al Consiliului Judeţean, social-democratul Constantin Rădulescu, câştigă detaşat cel de-al treilea mandat, iar în municipiul reşedinţă actualul primar, fostul ecologist Mircia Gutău, candidat la aceste alegeri din partea PSD, a obţinut cel de-al cincilea mandat.

Potrivit AEP, la nivelul judeţului Vâlcea au votat un număr de 182.086 cetăţeni din totalul celor 315.518 înscrişi pe listele permanente şi complementare, fiind înregistrată o prezenţă la vot de aproape 58%

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...