Politică

Aproape 50% prezenţă la vot în comuna cu candidat unic la Primărie

Costinel Armand Cupăreanu, primar şi viitor primar al comunei Diculeşti: „Oamenii au venit la vot pentru a decide viitorul altor instituţii: Consiliul Judeţean, Parlament European!”

Îi era de ajuns votul său pentru a ieşi primar încă un mandat. Costinel Armand Cupăreanu, edilul în funcţie din Diculeşti, care nu a avut de înfruntat niciun contracandidat, a scos un scor extraordinar pe prezenţa la urne a concetăţenilor cu drept de vot (peste 40% - ora 19).

„Aţi avut emoţii”, l-am întrebat pe singurul pretendent la un nou mandat de primar al comunei Diculeşti. Îl bufneşte râsul: „Domnule, nu e chiar de râs, deşi apreciez ironia dumneavoastră. Avem o prezenţă la vot de invidiat pentru alte localităţi: peste 40% din populaţie, în contextul în care se spunea că, la Diculeşti aceste alegeri sunt fără miză, eu fiind unic candidat. Oamenii de aici au ieşit să voteze componemţa Consilului Local, au ieşit pentru a decide cine să conducă Consiliului Judeţean şi cine să facă parte din acest consiliu, dar, mai ales, au ieşit pentru europarlamentare”, a precizat singurul candidat la un mandat de primar emoţii din Vâlcea, care nu a avut emoţii.

Întrebarea de bază: „Aţi avut emoţii?”

Şi mai ciudat, în Diculeşti, chiar şi pe Consiliul Local, bătălia s-a dat între două forţe clasice de pe eşichierul politic: PSD şi PNL, restul partidelor neîntocmind liste complete cu candidaţi la Consiliul Local al Comunei.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...