Politică

Emil-Florin Dobra intră ca independent în cursa pentru postul de primar

Secretarul Primăriei Ioneşti are în plan o mulţime de proiecte care pot aduce schimbarea în bine a vieţii locuitorilor

La 47 de ani, Florin Emil Dobra, secretarul Primăriei Ioneşti face un pas în faţă şi pune punctul pe „i” în ceea ce priveşte modul de dezvoltare al comunei.

Candidat independent în faţa actualului primar, Dobra consideră că are o viziune mai clară asupra nevoilor pe care locuitorii din Ioneşti le solicită constant de la administraţia publică locală.

„Extinderea reţelei de apă/canal la nivelul întregii comunităţi este o prioritate. Până acum s-a realizat doar parţial, iar acest lucru a dezbinat populaţia din comună. Ca şi până acum, sunt deschis la a asculta cererile locuitorilor din comuna noastră, dar vreau să am şi posibilitatea de a decide în favoarea lor. În primărie, avem nevoie de digitalizare pentru a uşura atât sarcinile personalului, dar şi pentru a facilita cât mai rapid accesul proprietarilor la diverse servicii administrative: eliberare de acte pe cereri tip, achitarea taxelor şi impozitelor locale. Suntem o comună cu bogate şi întinse câmpuri unde există exploataţii agricole. Avem nevoie de cadastrare, care să fie realizată gratuit de primăria Ioneşti, avem nevoie de drumuri de tarla, dar şi de întreţinerea şi modernizarea tuturor drumurilor publice din Ioneşti. Apoi, trebuie să reducem considerabil costul facturilor de energie prin montarea de panouri fotovoltaice pe clădirile publice aflate în subordinea primăriei şi consiliului local. La fel putem proceda şi în cazul iluminatului public, prin montarea de mini-panouri fotovoltaice şi lămpi solare pe stâlpii de iluminat din comună”, explică Florin Emil Dobra.

Banii economisiţi ar urma să fie direcţionaţi către proiecte dedicate tinerilor şi copiilor din comună. „Îmi doresc foarte mult să văd tinerii din Ioneşti practicând diverse sporturi şi de aceea am şi propus asigurarea accesului gratuit la bazele sportive din comună. În acelaşi timp, sunt tatăl a doi copii şi ştiu foarte bine cât timp alocăm noi, părinţii, îngrijirii lor. Necesitatea implementării programelor After School şi Masă Caldă în şcoli este o realitate, iar eu îmi doresc acest lucru pentru familiile cu copii din Ioneşti. Totodată, sunt conştient că mulţi dintre localnici fac naveta către locuri de muncă aflate poate şi la zeci de kilometri de casă. Posibilitatea acestora de a beneficia de serviciile oferite în cadrul primăriei este redusă sau presupune sacrificarea unor zile de concediu legal pentru rezolvarea unor chestiuni legale, de multe ori foarte simple. Tocmai de aceea propun ca, în cadrul instituţie, să existe un serviciu cu program prelungit pentru a rezolva aceste probleme ale persoanelor ocupate”, mai spune candidatul independent Florin Emil Dobra.

Comandat de Dobra Emil-Florin, candidat independent la funcţia de Primar al comunei Ioneşti, judeţul Vâlcea, CUI - 24240272, Realizat de SC Media Group SRL, portal: http://saptamana.net/

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...