Politică

Primar cu grijă pentru mediu

”Suntem determinaţi, optimişti, cu planuri ambiţioase pentru înfăptuirea unor lucruri frumoase pentru comuna Alunu” - Emanuel Birăruţi, candidat PSD la Primăria Alunu

Cadrul natural în care comuna Alunu se găseşte oferă posibilitatea celor care îşi doresc punerea în valoare a zonei şi din acest punct de vedere, mai ales în condiţiile în care cei care şi-ar dori să se bucure de peisajele din zonă ar putea găsi locuri retrase, dar minunate. În acest sens, cel care s-a înscris în cursa electorală pentru Primăria Alunu din partea PSD va amenaja două locaţii în comună pentru picnic, dar şi spaţii desemnate pentru zone de grătar în care pot ieşi la iarbă verde şi relaxare.

Pe de altă parte, într-o comună în care se doreşte siguranţă stradală, dar şi reducerea costurilor la energia electrică, în acelaşi timp, se doreşte implementarea unor proiecte care să vizeze asigurarea iluminatului stradal şi măsuri de eficienţă energetică în toate instituţiile locale, inclusiv prin instalarea colectoarelor solare.

Mai mult, cel care are şansa de a deveni cel mai tânăr primar din judeţul Vâlcea îşi doreşte o comună curată, unde grija pentru mediul înconjurător să se reflecte şi în colectarea selectivă. În acest sens, Emanuel Birăruţi va lucra, alături de echipa sa, la dotarea tuturor gospodăriilor cu pubele ecologice.

Comandat de PSD - Organizaţia Judeţeană Vâlcea, CUI - 21240002, Realizat de SC Media Group SRL, portal: http://saptamana.net/

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...