Politică

Emanuel Birăruţi, candidat PSD la Primăria Alunu: ”Întâi trebuie să vrei şi apoi trebuie să poţi!”

Cel care are toate şansele de a deveni cel mai tânăr primar din judeţul Vâlcea, candidat din partea PSD la Primăria Alunu, şi-a propus pentru mandatul său o serie de proiecte menite a susţine activitatea culturală în localitate, dar şi actul educaţional.

Dorinţa nemărginită de a se implica activ în viaţa comunităţii îl face pe Emanuel Birăruţi să aibă o viziune cât mai aproape de nevoile cetăţenilor. Astfel, în programul său electoral acesta va avea în atenţie acordarea pachetelor şcolare (ghiozdan, caiete, penar şi instrumente de scris) şi uniformă şcolară tuturor elevilor începând de la clasa pregătitoare până la clasa a 8-a. O asemenea investiţie din partea administraţiei locale va avea rolul de a susţine actul de învăţământ şi de a contribui la reducerea abandonului şcolar.

De asemenea, tot cu aplecare spre dezvoltarea intelectuală a celor din comună, Birăruţi va înfiinţa o bibliotecă în fosta grădiniţă de lângă Biserica din Alunu.

În acelaşi timp, din dorinţa de a oferi tuturor cetăţenilor posibilitatea de a se bucura de un spaţiu în care să se desfăşoare diferite activităţi cultural-educative, dar şi pentru organizarea anumitor evenimente a locuitorilor din comună, candidatul PSD pentru Primăria Alunu va construi un nou cămin cultural cu sală de festivităţi.

Comandat de PSD - Organizaţia Judeţeană Vâlcea, CUI - 21240002, Realizat de SC Media Group SRL, portal: http://saptamana.net/

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...