Politică

Remus Popa, PSD Măciuca: Vom oferi sprijin financiar pentru susţinerea comunităţii

”O administraţie transparentă se vede cel mai bine prin creşterea nivelului de trai al cetăţenilor din comună”

Investiţiile pe care intenţionează să le desfăşoare la nivel de comună le va face cu scopul de a ajuta la dezvoltarea întregii localităţi. Este crezul celui care candidează la Primăria Măciuca din partea PSD, Remus Popa. În acest sens, va înfiinţa un depozit de apă pentru garda de pompieri la staţia de pompare Cerna, dar şi un depozit de lemne de foc prin încheierea unui parteneriat public-privat.

Pe de altă parte, va acorda ajutor financiar persoanelor cu diferite probleme de sănătate, ale căror bunuri imobile au fost distruse în urma incendiilor, calamităţilor sau care au suferit pagube material provocate de animalele sălbatice.

Tot la capitolul sănătate, Popa vrea să înfiinţeze cabinete medicale de specialitate în incinta dispensarului uman Oveselu.

Cât despre acordarea de sprijin financiar, acesta le va oferi recompense elevilor cu rezultate bune la învăţătură prin premierea lor, precum şi a cadrelor didactice care i-au pregătit pentru concursurile şi olimpiadele şcolare. Se doreşte astfel ca asemenea elevi să fie promovaţi şi stimulaţi.

Comandat de PSD - Organizaţia Judeţeană Vâlcea, CUI - 21240002, Realizat de SC Media Group SRL, portal: http://saptamana.net/

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...