Politică

Remus Popa, PSD Măciuca: Investim într-o comună care trebuie să îşi salveze istoria şi cultura

Susţinerea, menţinerea, dar şi înfiinţarea unor edificii care să genereze activitate culturală în comuna Măciuca sunt obiective pe care candidatul PSD la funcţia de primar, Remus Popa, şi le-a propus a le atinge în mandatul pentru următorii patru ani. În acest sens, va iniţia proiecte pentru construirea unui cămin cultural, dar şi pentru înfiinţarea şi amenajarea ”Muzeului satului”.

În plus, pentru a putea valorifica domeniul public al localităţii, candidatul PSD va recurge la o inventariere, iar mai apoi la reabilitarea clădirilor existente în patrimoniul Primăriei, folosindu-l strict pentru interesul public.

De asemenea, pentru a cinsti eroii comunei, Popa îşi doreşte să amenajeze “Dumbrava Eroilor” la Fântâna Gotca din satul Botorani, iar pentru a veni în sprijinul parohiilor de pe raza comunei, Popa se va îngriji pentru a le susţine cu un ajutor financiar.

Pe de altă parte, pe lista investiţiilor social-democratului se află şi modernizarea fântânilor din domeniul public al localităţii, respective cele din zonele: Gotca, Povarna, Fântâna Mare Zăvoieni, Piciorea, Cătune, Chilii, etc.

Comandat de PSD - Organizaţia Judeţeană Vâlcea, CUI - 21240002, Realizat de SC Media Group SRL, portal: http://saptamana.net/

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...