Politică

Bogdan, Dicu, un primar al transparenţei la Dăeşti

Transparenţa actului administrativ se vrea a fi implementată şi respectată la nivelul Primăriei Dăeşti prin directa implicare a candidatului PSD, Bogdan Dicu. Acesta este de părere că prin promovarea unei asemenea tip de abordare, cetăţenii vor fi mult mai deschişi. Aşa se face că cel care îşi doreşte un mandat la Primăria Dăeşti îşi asumă asigurarea transparenţei privind activităţile Consiliului Local şi ale Primăriei prin transmiterea LIVE a şedinţelor pe Facebook, dar şi prin actualizarea site-ului primăriei comunei Dăeşti.

Şi tot la capitolul transparenţă, dar şi eficienţă în modalitatea de colaborare cu cetăţenii, Bogdan Dicu va lucra, alături de echipa sa, la identificarea, cadastrarea şi trecerea în domeniul public al Primăriei a drumurilor de tarla şi exploatarea agricolă.

Pe de altă parte, social-democratul Dicu vrea să rezolve problemele legate de transportul local, privind programul de funcţionare, iar pentru şcolile şi grădiniţele din comună, şi-a propus să asigure securitatea din toate punctele de vedere (DSP, DSV, ISU, SSM).

Comandat de PSD - Organizaţia Judeţeană Vâlcea, CUI - 21240002, Realizat de SC Media Group SRL, portal: http://saptamana.net/

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...