Politică

Bogdan Dicu, candidat PSD Dăeşti la funcţia de Primar:

Haideţi sā construim împreunā un viitor mai bun pentru comuna noastră !

Dreptul copiilor gratuit la educaţie se doreşte a fi implementat în comuna Dăeşti de către candidatul PSD la funcţia de primar prin intermediul mai multor proiecte care să îi ajute pe localnicii mai mici de vârstă să îşi dezvolte anumite pasiuni la ei în comunitate.

Revigorarea vieţii cultural-artistice

Astfel, Bogdan Dicu va sprijini gratuit activităţile culturale şi sportive în spaţiile care fac parte din domeniul public al comunei şi sunt administrate de către Consiliul Local. Mai mult, va susţine diferite activităţi cultural-artistice pentru tineret în cadrul căminelor culturale, care în prezent sunt nefolosite. În acelaşi timp, va face tot efortul pentru ca Grupul coral şi de dansuri populare DATINA să fie din nou funcţional, revitalizând astfel viaţa culturală a comunei cu ajutorul membrilor mai mici de vârstă ai localităţii.

În acelaşi timp, Dicu îşi doreşte ca agroturismul să prindă tot mai mult contur în comuna Dăeşti având în vedere potenţialul pe care zona îl are din acest punct de vedere. Pentru a susţine, însă, un asemenea tip de turism, candidatul PSD recunoaşte faptul că este nevoie în primul rând de asigurarea utilităţilor pentru investitori.

Comandat de PSD - Organizaţia Judeţeană Vâlcea, CUI - 21240002, Realizat de SC Media Group SRL

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...