Politică

Dumitru Pearcu revine în funcţia de primar pentru a revitaliza comuna

”Ne propunem să fim mereu atenţi la nevoile şi dorinţele dumneavoastră”

Numeroasele proiecte realizate în infrastructură, educaţie, sănătate, cultură şi sport de-a lungul anilor petrecuţi în slujba locuitorilor comunei Tomşani îl determină pe candidatul PSD, Dumitru Pearcu, să vină în faţa alegătorilor cu un nou program electoral care să ducă, prin proiectele propuse, la creşterea nivelului de trai în întreaga comunitate.

Accesarea de fonduri externe şi guvernamentale în decursul mandatelor trecute îl determină pe Pearcu să revină în funcţie cu dorinţa de a atrage şi mai multe investiţii în comună pentru a asigura un anumit confort localnicilor.
After-school şi masă caldă pentru elevii din Tomşani

Una dintre priorităţile programului electoral al lui Pearcu vizează pentru comuna Tomşani extinderea reţelei de apă şi canal, precum şi înfiinţarea a două reţele noi prin forarea a două puţuri în satele Dumbrăveşti şi Mireşti.
Pe lângă proiectele care vizează extinderea reţelei de apă şi canal, a asfaltării străzilor din comună, candidatul PSD pentru o nouă funcţie de primar al comunei Tomşani va avea ca prioritate mai multe investiţii ce vizează mai micii locuitori ai localităţii. Astfel, va implementa proiectul after-school şi va introduce programului ”Masă caldă” astfel încât cei cu situaţii materiale reduse să nu abandoneze şcoala, iar cei ai căror părinţi lucrează să poată fi susţinuţi în menţinerea serviciului.

În acelaşi timp, pentru susţinerea actului de învăţământ, dar şi pentru asigurarea unor condiţii decente pentru cei pasionaţi de tehnologie şi nu numai, Dumitru Pearcu va amenaja şi moderniza şi sala de informatică din şcoala Foleştii de Sus.

Pe de altă parte, social-democratul Pearcu vrea să înfiinţeze pe raza comunei Tomşani un parc fotovoltaic, dar şi un centru de colectare a tuturor deşeurilor. În plus, va înfiinţa şi un parc de joacă pentru copii, dar şi un laborator de analize medicale.

Comandat de PSD - Organizaţia Judeţeană Vâlcea, CUI - 21240002, Realizat de SC Media Group SRL, portal: http://saptamana.net/

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...