Sub Lupă

StirileWEB.net: Virgil Pîrvulescu pus la zid de vâlceni, după ce NU A FĂCUT NIMIC din scaunul de viceprimar!

Viceprimarul din Râmnic încă mai visează proiecte grandioase pentru oraş. Condiţiile puse de Pîrvulescu sunt de-a dreptul ridicole: „Doar dacă sunt eu primar...!”

Cine ar fi bănuit, acum câţiva ani, că, pe bani publici, poţi înfiinţa un cenaclu SF chiar în Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea. Un cenaclu în care singurul înscris, viceprimarul Virgil Pîrvulescu (PNL), este şi scriitor de fantasmagorii, dar şi juriu, ba şi critic politico-literar pe teme reale de dezvoltare a oraşului.

Un om în derivă

Pentru Pîrvulescu, Râmnicul e locul acela unde există o instituţie publică, Primăria Municipiului, care îi plăteşte salariul de viceprimar chiar şi când reuşeşte să facă nimic sau şi când absentează în voie de la locul de muncă.

Ici-colo, vicele din primărie are tresăriri de orgoliu edilitar şi se lansează în creionarea unor proiecte care încalcă făţiş legea, dreptul la proprietate al unor persoane fizice sau juridice din oraş, ba chiar şi normele logicii de bun simţ. Bineînţeles, fără cea din urmă, Pîrvulescu nu ezită şi îşi prezinte aberaţiile puse pe hârtie ca mari proiecte dedicate oraşului în faţa oricui nu s-a plictisit deja să îl asculte.

Top petarde de campanie marca Pîrvulescu

Publicaţia https://stirileweb.net/ a făcut deja un top al proiectelor lansate de Pîrvulescu în cine ştie ce alt univers, pentru că râmnicenii nu au văzut niciunul pus în practică până acum.
- Delta Parc;
- Parc Industrial;
- Spital Paliativ;
- Centrul Termal de Relaxare Feţeni;
- Plajă cartier Nord, zona Baraj;
- After School Public;
- Campus Învăţământ Profesional;
- Atragerea a 300 de investitori strategici, care par să fie blocaţi pe undeva de vreo 4 ani.


foto: stirileweb.net

Una din găselniţele de campanie a lui Pîrvulescu este înfiinţarea unui parc industrial Râmnicu Vâlcea, în zona învecinată Oltchimului, şi crearea a peste 2000 de locuri de muncă.

Ce nu spune vicele din Primărie este că primarul Gutău a dat o hotărâre de Consiliu Local, în anul 2021, prin care îl împuternicea pe Virgil Pîrvulescu să se ocupe de înfiinţarea unui parc industrial la Râmnicu Vâlcea. De altfel, acesta a fost numit şi un administrator al acestui parc, cu un salariu de aproximativ 5.000 de lei lunar şi au fost prinşi bani în bugetul local pentru iniţierea unui astfel de proiect.

După ce a mai studiat un pic problema măreţului său proiect, Pîrvulescu a aflat că terenul de lângă Oltchim nu e liber de sarcină, fiind ocupat de reţele de utilităţi publice şi industriale şi că mai multe societăţi comerciale au drept de servitute asupra lui. Restul e tăcere, mai ales din parte vicelui cu activitate ZERO.

https://stirileweb.net/virgil-pirvulescu-pus-la-zid-de-valceni-dupa-ce-nu-a-facut-nimic-din-scaunul-de-viceprimar/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR2BKwSJQ-mxVVJmejbYzzUd9Aft-dbxXY9pM4hTgi-DfoqAAyQA7tMgRAk_aem_AY2zfkQArfCCy1GrD2wO_2ssxFTRptQZl1wvXXfVH3jQB58V5j3KUIqIjQWc4-CtlKzAQgqpQaNmrBGy1TA9WRrw

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...