Sport

Mergem spre performanţă! Arturo Alvarez, noul antrenor al „Lupilor Negri” din baschetul vâlcean

Haita „Lupilor Negri” de la ACS 1924 are un nou tehnician „instalat pe bancă.

Arturo Alvarez este cel mai titrat antrenor spaniol şi proaspăt venit în Liga Naţională de Baschet Masculin. Arturo a fost antrenor principal în Portugalia, la Benfica Lisabona, selecţionerul Paraguay atât la masculin, cât şi la feminin, precum şi la o serie de echipe spaniole din a doua divizie, inclusiv la echipa internaţionalului român Emanuel Căţe, CB Prat.

Experienţa face diferenţa

Ca secund al lui Pablo Laso (Bayern München, Real Madrid), la începutul carierei, timp de trei ani la San Sebastian şi Alberta Cantabria şi al lui Dusko Ivanovic la Steaua Roşie Belgrad, anul acesta, Arturo are experienţa celor mai mari competiţii din Europa, spun reprezentanţii clubului vâlcean.
„Lupii Negri” au rămas în primul eşalon al baschetului masculin din România, dar caută o poziţionare cât mai bună în clasamentul final al anului 2024-2025, iar o serie de mutări pe banca tehnică au fost necesare, lucru care a dus la aducerea lui Alvarez pe post de antrenor principal al CS Vâlcea 1924.

„Aducerea lui se înscrie în obiectivul pe care CS Vâlcea 1924, beneficiind de un sprijin considerabil din partea Preşedintelui Consiliul Judeţean Vâlcea, Constantin Radulescu, şi-l propune pentru anul viitor, clasarea în primele opt echipe. De asemenea, la nivelul juniorilor, se vor continua învestiţiile în acord cu rezultatele excelente din acest an. Bienvenido a nuestra manada! Haita merge înainte!”, a transmis preşedintele clubului de baschet masculin, Bogdan Pistol.

„Trecerea lui Hristu Şapera pe poziţia de Director Tehnic e o mutare firească, care întăreşte clubul pe toate categoriile de vârstă. Nu uităm nici experienţa adusă de Cătălin Nazîru şi Victor David, ambii regăsindu-se şi anul viitor în staff-ul nostru. Lovitură de imagine şi de ştiinţă este aducerea lui Doru Moise în clubul nostru. După atâţia ani, revenirea maestrului ne bucură enorm”, mai transmit reprezentanţii clubului.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...