Monden

„Olimpiada de Fapte Bune” şi-a găsit casă în Vâlcea

• O nouă ediţie a evenimentului dedicat olimpicilor vâlceni va avea loc pe vineri, 24 mai, la Hotel Ramada, Râmnicu Vâlcea • Amfitrioni: Romică Ţociu, Cornel Palade, Maria Buză şi Rică Răducanu

Vâlcea îşi arată încă odată valenţele de a promova excelenţa generaţiilor viitoare printr-un eveniment de excepţie dedicat copiilor şi adolescenţilor care au rezultate excepţionale în diverse domenii.

„Olimpiada de Fapte Bune”, ediţia a II-a (24 mai, Râmnicu Vâlcea) va strânge alături peste 300 de invitaţi, toţi făcând deja dovada excelenţei în activitatea derulată în diverse domenii, decişi să asigure o continuitate a performanţei pentru următoarele generaţii.

„Vom avea un eveniment care va extinde sfera manifestărilor şi momentelor iniţiate anul trecut, cu ocazia primei ediţii. Avem alături un grup de amfitrioni care deja au dat dovada performanţei domenii precum teatru, sport, muzică etc. La fel, în gală sunt invitate persoane reprezentative pentru Vâlcea, pentru identitatea culturală a României şi a judeţului, toate fiind de acord să contribuie la crearea acestei punţi între generaţii şi să sprijine tinerii merituoşi din judeţ. Credem că este datoria noastră, a vâlcenilor, să păstrăm o tradiţie a excelenţei în educaţie şi să sprijinim formarea acestor tineri”, explică reprezentanţii Asociaţiei General Magheru ’68, organizatorii evenimentului.

În 2023, prima ediţie a „Olimpiadei de Fapte Bune” a reunit la aceeaşi masă actori privaţi din sfera economică, instituţii publice şi oameni de cultură sau din sport care şi-au dat mâna în vederea susţinerii talentelor vâlcene aflate la început de drum.

La prima ediţie, suma constituită pentru susţinerea excelenţei în învăţământ din Vâlcea a fost de peste 50.000 lei. Aceasta a fost repartizată către elevii merituoşi ai judeţului la începutul noului an şcolar, 144 de copii şi adolescenţi primind un aport pentru continuitate în excelenţă.

https://fb.watch/seNgieeaDP/

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...